Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Станковић : ТСЦ, па да прославимо титулу

Очекивања пред сусрет 29. кола Суперлиге Србије у ком ће Црвена звезда гостовати ТСЦ-у у недељу од 16 часова и 30 минута изнео је шеф стручног штаба нашег тима Дејан Станковић.

 

– Мотивисани смо да завршимо сезону на прави начин. Када носиш дрес Црвене звезде, нико те не пита имаш ли мотив или не – мораш да га имаш. Ако ти то зафали, онда си погрешио пут. Свака следећа утакмица је нови изазов за сваког од нас. Доказујеш се из дана у дан. Није битно што је првенство готово, у овим мечевима можемо да добијемо одговоре на многа питања. Боље да сад видимо неке ствари, него да нам се „подвуку“. Свака утакмица је битна за нас – почео је Станковић.

Осврнуо се шеф стручног штаба нашег тима на феноменалну сезону коју Црвена звезда има.

– Имамо позитивну годину, ушли смо у Лигу шампиона, освојили титулу, имамо велику бодовну предност и то су све сјајне ствари. Имали смо позитивну годину и волео бих да сви заједно и следећи викенд на Маракани прославимо титулу коју смо заслужено освојили.

Говорио је Станковић и о недавно одиграном вечитом дербију.

– Из пораза у дербију ћемо изаћи јачи, у то сам сигуран. Извукао сам поуке из тог меча, али то су ствари за интерну анализу. Не бих јавно да говорим о засићењу играча, то решавамо у свлачионици. Криво ми је због пораза, изгубили смо на начин који није својствен за нас. Што се тиче састава, сада је лако причати ко је требао да игра, али за играче које сам извео на терен сам се одлучио у том тренутку. Видели смо како не треба да се игра дерби, није било пријатно, али ставио бих тачку на меч против Партизана. Гледамо ка наредним мечевима и изазовима који нас очекују.

Црвену звезду очекују још два меча у првенству, а онда следе припреме и прелазни рок.

– Организовали смо припреме, договорили пријатељске утакмице. Што се тиче прелазног рока, на истој сам таласној дужини са људима из клуба. Све је мало померено због короне, али гледаћемо да доведемо играче који могу да изнесу притисак, величину клуба и одговорност утакмица. Знам тачно које фудбалере хоћу да видим у Црвеној звезди – подвлачи Станковић

Повезане вести

1 comment

Bokibgd јун 13, 2020 at 17:28

„– Из пораза у дербију ћемо изаћи јачи, у то сам сигуран.“
Iz derbija u derbi smo sve jači i jači,još nekoliko ovakvih derbija i bićemo jaki ko „crna zemlja“.

Reply

Leave a Comment