Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоРагби

Против вечитог ривала за финале купа. Сви на Звездару

Пре пуна три месеца рагбисти Црвене звезде савладали су екипу Партизана 1953 у оквиру Супер купа Србије резултатом 32:28 и тиме у витрине клуба донели још један трофеј. Две екипе које последњих година директно одлучују о носиоцима трофеја како у српском, тако и у балканском рагбију овога пута састаће се у оквиру полуфинала Купа Србије.

Претходног викенда одиграни су мечеви четвртфинала овог такмичења у којем су вечити ривали остварили убедљиве победе. Наши рагбисти су савладали параћинску екипу Цар Душан Силни резултатом 94:0, док је Партизан 1953 био бољи од градског ривала Београдског ОР13К резултатом 76:0.

Црвено-бели рагбисти који су неколико година у назад освајачи свих националних и регионалних трофеја и у предстојећи дуел са црно-белима улазе као фаворит, али меч Супер купа у којем су наши рагбисти остварили тесан тријумф свакако наводи на опрез. Потпуно је јасно да комшије имају велики мотив да након пар сушних сезона коначно освоје неки трофеј и то је одатни разлог због којег рагбисти Црвене звезде са доста опеза морају ући у меч који је на програму на терену СЦ „Инге“ у недељу 14. јуна са почетком од 15 часова.

У другом полуфиналном сусрету снаге ће одмерити нишки Раднички и екипа Дорћол Тигрова.

– Куп Србије у Рагбију 13, полуфинале:
РЛК Црвена зевзда – Р13К Партизан 1953
Стадион: СЦ „Инге“
Датум: Недеља, 14. јун
Почетак: 15 часова
Цена улазнице: 100,00 РСД

Повезане вести

Leave a Comment