Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Без петорице стандардних у Сенти

Поразом од Партизана у полуфиналу националног купа фудбалери Црвене звезде су у резултатском смислу окончали сезону у којој су по трећи пут узастопно постали шампиони. Ипак, до краја ће морати да одраде два преостала меча, а први у низу на програму је у недељу 14. јуна када ће у Сенти гостовати најпријатнијем изненађењу актуелног шампионата екипи ТСЦ-а.

Како се сазнаје црвено-бели ће у дерби кола ући са знатно измењеним саставом пошто чак петорица фудбалера који су наступили у куп дербију у среду неће истрчати на травнати терен Градског стадиона у Сенти. Услед лакших повреда у протоколу се неће наћи Милан Родић, Немања Милуновић, Душан Јованчић и Ричмонд Боаћи, док је клуб дозволио Ел Фарду Бену да прескочи предстојеће обавезе пошто му је преминуо отац.

И поред наведених изостанака жеља свих у клубу је да се првенство оконча са два тријумфа, а свакако ће поново неки талентовани омладинци добити прилику да заиграју у сениорском саставу.

Повезане вести

2 comments

Delije Sever Ns јун 14, 2020 at 00:54

Odada,Marong,Pantović,Katić,Krstović,Eraković,Stanojev,Konatar,Radulović…Budućnost C.zvezde.

Reply
krvavi zvezdas-DE јун 14, 2020 at 16:58

od svih njih jedino mozda radulovic..naravno da nikada ne gresim..kao sto sam rekao prosle godine da imam 30 igrača i to 29 seljackih igrača i jednog Borjana

Reply

Leave a Comment