Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Милуновић: „Желимо да обрадујемо навијаче“

Црвена звезда ће у суботу од 19 часова и 15 минута дочекати Пролетер, када ће бити и организована велика прослава поводом освајања 31. титуле нашег клуба. Поуздани дефанзивац Немања Милуновић се нада пуним трибинама за викенд.

Сећам се прошлогодишње прославе и волео бих да се понови у суботу. Била је феноменална атмосфера тад. Целе сезоне смо се борили да освојимо титулу, а навијачи су нам били 12. играч. Надам се да ће доћи у што већем броју, јер титула припада и њима. Једнако смо заслужни за освајање трофеја првака Србије – почиње Милуновић.

Високи штопер није штедео речи хвале за све оне којима је црвено-бела боја у срцу.

– Наши навијачи су увек уз нас. И кад је добро и кад је лоше, они буду феноменални и бодре нас. Током читаве сезоне били су нам ветар у леђа и много нам је лакше да играмо када су пуне трибине. Сећам се како је изгледала прва утакмица после короне, као да смо изашли на тренинг. Сада се све то враћа у нормалу и надам се да ће их бити што више у суботу.

Милуновић жели да црвено-бели победом заокруже феноменалну сезону.

Фокусирани смо на игру. Хоћемо да победимо и да сезону приведемо крају на начин на који смо је и започели – тријумфом. Мало нас је пореметила пауза условљена пандемијом корона вируса, као и промена система такмичења. Рекло би се да се то мало одразило на наше игре у претходних недељу дана. Ипак, професионалци смо, морамо да будемо усмерени. Хоћемо да обрадујемо навијаче у суботу – подвлачи Милуновић.

The post Милуновић: Желимо да обрадујемо навијаче appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

dusan јун 18, 2020 at 10:55

Milune, ako bas, bas zelis da nas obradujes IDI iz zvezde i povedi 90 posto drugara igraca i terzu i mrkelu. da se ne ljubimo i da vas vise nikad ne vidimo

Reply

Leave a Comment