Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Иза југа Маракане – Николашевић професионалац

Мирко Николашевић ће у сезони која је пред нама бити ударна игла кадетске селекције Црвене звезде и један од највећих адута које ће Срђан Стојчевски имати, а крилни нападач рођен 2005. године је недавно потписао и професионални уговор са нашим клубом.

Част је потписати уговор са Звездом. Срећан сам што сам део овог клуба, а продужетак сарадње, јер сам још пре годину дана стигао у клуб, ми је подстрек да радим још више како бих стигао до коначног циља, а то је да постанем првотимац. Сада када сам се везао за Црвену звезду и на овај начин, имам велику жељу да напредујем и да се одужим свима који верују у мене. Надам се да ћу испунити очекивања у наредном периоду, али и да ћу у будућности бити у прилици да освајам трофеје са клубом за који навијам цео живот – почео је Николашевић.

Наши кадети су одиграли три контролне утакмице до сада са максималним учинком. Побеђен је Аполон из Краљева (2:0), Вождовац (7:0) и Рад (1:0).

– Имали смо добре провере и драго ми је због остварених победа. Битно је да тријумфујемо и у пријатељским утакмицама, како би градили самопоуздање. Бићемо најмлађа екипа у лиги, али имамо одличну генерацију и сигуран сам да ником неће бити лако против нас. Убеђен сам да ћемо имати запажену улогу у првенству и да ћемо у свакој утакмици ићи на победу.

Кадете Црвене звезде од недавно предводи Срђан Стојчевски, а момак из Бачке Паланке је веома задовољан начином и методом рада новог шефа струке.

Брзо смо се адаптирали на све циљеве који су постављени пред нас. Нас тренер на прави начин преноси знање и искуство, а ми слушамо и упијамо савете и заиста се трудимо да на сваком тренингу напредујемо и дамо све од себе. Ово није само мој став, већ и мојих саиграча. Потрудићемо се да и на терен пренесемо све оно што радимо на тренинзима – тврди Николашевић.

The post Иза југа Маракане – Николашевић професионалац appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment