Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Звезда победом оверила титулу и шампионско славље

На прослави 31. титуле и 75. рођендана нашег клуба, фудбалери Црвене звезде дочекали су Пролетер у оквиру последњег кола Суперлиге Србије и тријумфовали резултатом 2:1, головима Матеа Гарсије и Милана Гајића, чиме је на најбољи начин заокружен данашњи спектакл.

 

 

Право Звездашко вече на стадиону “Рајко Митић”. Прослава 31. титуле, славље поводом 75. рођендана нашег клуба и још једна победа нашег клуба.

Прво узбуђење на данашњем мечу виђено је у 5. минуту када је Бен пробио по левој страни и асистирао за Павкова, али је у последњем тренутку одбрана Пролетера успела да интервенише. Ипак, гости су стигли до предности минут касније, када је после центаршута из корнера – Андрејевић био највиши у скоку и послао лопту у мрежу Борјана. Реакција Црвене звезде је уследила у 18. минуту. Све је кренуло од Вукановића који је послао хируршки прецизан пас кроз средину за Гарсију, а Аргентинац се сјајним кретањем нашао пред Петрићем и прецизно шутирао у ближи угао. Два минута касније је покушао Јовановић, али Борјан феноменалном парадом шаље лопту у корнер.

Демонстрирао је Иванић сјајан преглед игре у 30. минуту када је променио страну и упослио Гајића који је утрчавао на десном боку, али ударац нашег бека завршава у рукама Петрића. Офанзивно су расположени наши дефанзивци, па је и Родић два минута касније опробао ударац са више од двадесетак метара, али лопта одлази поред гола. Наставили су да прете са дистанце наши фудбалери, па је и Дегенек шутирао, одмах после Родића, али право у голмана Пролетера. Исплатила се тотална иницијатива нашег тима. Играо се 37. минут, упослио је Гарсија данас веома расположеног Гајића, а наш бек је шутирао прецизно у даљи угао Петрићевог гола и преокренуо резултат.

Све данас протиче у знаку Матеа Гарсије. И у друго полувреме је ушао жељан игре и доказивања, па је сјајним пасом пронашао Томанеа, ком је ипак недостајало мало да закачи лопту и надмудри Петрића. Изашао је Португалац пред голмана гостију у 48. минуту после луцидног паса Иванића, али га је погодио у ногу, па је резултат остао непромењен. Слично као и Дегенек у првом делу игре, шутирао је и Милуновић са велике дистанце, али поред стативе Петрића, а играо се 60. минут. Деби у званичном мечу у црвено-белом дресу дочекао је Секу Саного. Он је у 66. минуту ушао на терен уместо Јовичића и добио громогласне аплаузе од звездашке публике. Уследио је нешто мирнији период, а монотоност је прекинуо Гајић ударцем у 85. минуту који је завршио поред Петрићевог гола, а потом је и нешто касније стрелац другог поготка за наш тим, могао главом да се још једном упише у стрелце. Шутирао је и Родић у надокнади, и то десном ногом, али резултат се није променио.

Остварили су фудбалери Црвене звезде још једну првенствену победу, а после сусрета са Пролетером уследио је до сада невиђен спектакл, поводом прославе 31. титуле и 75. рођендана нашег клуба.

Црвена звезда – Пролетер 2:1 (2:1)

Стадион: “Рајко Митић”.

Гледалаца: 18.362.

Судија: Марко Ивковић.

Стрелци: Гарсија у 18, Гајић у 37. минуту за Црвену звезду, а Андрејевић у 6. минуту за Пролетер.

Црвена звезда: Борјан, Гајић, Милуновић, Дегенек, Родић, Јовичић (од 66. Саного), Николић, Гарсија (од 74. Вулић), Бен (од 20. Иванић), Вукановић (од 74. Радуловић), Павков (од 46. Томане).

Резерве: Поповић, Бабић, Саного, Вулић, Иванић, Радуловић, Томане.

Пролетер: Петрић, Митровић, Пејић, Караклајић (од 68. Новаковић), Миросављев (од 76. Рушевић), Марјановић, Леандро (од 68. Јоковић), Јовановић (од 46. Радиновић), Андрејевић, Танасин, Бабић (од 68. Шћепановић).

Резерве: Кнежевић, Балабановић, Новаковић, Јоковић, Радиновић, Шћепановић, Рушевић.

Жути картони: Родић, Милуновић (Црвена звезда).

Повезане вести

13 comments

Sale---------> јун 21, 2020 at 11:31

treba da se blokira neki koj ovde pise lose za naseg trenera. Molim Administratora da vise ne pusta krvavi zvezdas DE na nas sajt pozdrav za pravi zvezdasi

Reply
dusan јун 21, 2020 at 19:19

najbolje da se blokiraju svi koji kritikuju. to je pravi put. krvavi zvezdas DE je glavni krivac sto nemamo tim, sto nemamo igru, sto smo na sedam utakmica najvaznijih ove godine dali nula golova, primili 21, on je kriv sto su dovedeni zander, kanjas, garsija, tomane, la para. sto opet grcamo u dugovima. blokirajte krvavog i ima da nas krene. a sada malo ozbiljnije – ovo je slobodna rasprava za slobodne ljude koji vole zvezdu. ne moramo da se slozimo ali dajte da se cujemo. NE BLOKIRAJTE NIKOGA

Reply
krvavi zvezdas-DE јун 22, 2020 at 11:20

HVALA DUŠANE..normalan si kao i nas 99%…ovaj je neki našmrkani bolesnik

Reply
krvavi zvezdas-DE јун 22, 2020 at 11:21

šta ti nije jasno bitango..osim ako si glodar..ti si oboleo od neznanja fudbala..uživaj u svojim glupostima

Reply
CASA BEZ DNA јун 20, 2020 at 23:51

Ispadamo u drugom kolu kvalifikacija

Reply
krvavi zvezdas-DE јун 21, 2020 at 00:40

HAHHA..TREBA STICI SA OVA 30 BALVANA I OVIM TRENEROM DO DRUGOG KOLA..E MOJ BRATE NAMA TREBA 15 IGRAČA DA BI BILI TIM

Reply
krvavi zvezdas-DE јун 20, 2020 at 21:36

naših 30 igrača vrede 900€..ugaseni smo kao klub

Reply
krvavi zvezdas-DE јун 20, 2020 at 21:34

imam 54g i ne pamtim da me je ovako bilo sramota uprave,trenera.igre i igrača..ovo je tuga do neba

Reply
krvavi zvezdas-DE јун 20, 2020 at 21:33

istorija će pamtiti da smo imali najgore igrače ikada

Reply
deki јун 20, 2020 at 21:33

Страшно , нека нам је бог у помоћи .

Reply
krvavi zvezdas-DE јун 20, 2020 at 21:32

mister stidi se ..ti nemas ni jedan segment igre

Reply
krvavi zvezdas-DE јун 20, 2020 at 21:31

upravo stidi se..bitanga terza

Reply
krvavi zvezdas-DE јун 20, 2020 at 21:30

sramno osvojena titula sa 55 penala a igra ubedljivo najslabija u ligi..za nas je surdulica visa klasa

Reply

Leave a Comment