Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОстало

Црвено-бели одлични на почетку сезоне

Протеклог виекнда одржана је прва трка Првенства Србије на кружним стазама. Трка је одржана на стази у Берановцу поред Краљева.

У Класи 1 возач Црвене звезде Карановић Драган имао је пех са мотором који се прегрејао и његов максимум је био осмо место и освојена четири бода.

У Класи 2 нови члан нашег клуба Симуновић Милорад после квалификација заузео је другу стартну позицију и на 2. месту је и завршио трку. 18 освојених бодова за њега значе доста у борби за шампиона државе.
Настасијевић Душан није био толико успешан као Милорад. Популарни Кекс је морао да се задовољи четвртим местом на крају трке иако су његове амбиције много веће.

У Класи 3 после прве стартне позиције у квалификацијама, очекивала се и победа Деретић Мирка, али је после велике борбе ипак наш возач освојио „само“ друго место.

У Класи 6 Филиповић Драган Гаги је у квалификацијама имао друго стартно време, али је у трци показао зашто је актуелни шампион и однео је победу испред јаке конкуренције.

АКСК Црвена звезда осваја прво место у конкуренцији клубова и са прве позиције чека нове изазове које их очекују већ следећег викенда на стази Залужани код Бања Луке.

The post Црвено-бели одлични на почетку сезоне appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment