Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Радови на унапређењу система чланства

У уторак 23. јуна 2020. почели су радови на унапређењу система чланства због којих привремено неће бити могуће издавање чланских карата ФК Црвена звезда.

У овом периоду, учлањење у клуб и обнова чланства за наредну сезону биће могући на све до сада доступне начине – у просторијама Сервиса за чланство, путем интернета на сајту Буди део Звезде, уплатом на рачун Фондације ФК Црвена звезда као и уплатом у Ред Стар Шоповима.

Чланска карта за наредну сезону остаје иста, тако да чланови који обнављају чланарину и који већ имају нову чланску карту са грбом са три звездице могу све завршити и у овом периоду пошто нема потребе за издавањем нове картице.

Звездашима који се учлањују у клуб као и онима који чланарину обнављају а из било ког разлога немају нову чланску карту поменутог дизајна, чланска карта ће бити издата по завршетку радова, што очекујемо у првој половини јула.

Подсећамо да је крајем маја прошле године омогућено учлањење као и обнова чланарине преко интернета што је допринело расту броја чланова тако да смо данас близу броја од 30,000 активних чланова. Планирани радови ће побољшати сам процес учлањења и додатно унапредити могућности продаје дневних и сезонских карата путем интернета за чланове клуба.

The post Радови на унапређењу система чланства appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment