Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Саного: „Бићу спреман да помогнем у борби за Лигу шампиона“

После проблема са повредом, деби у дресу Црвене звезде дочекао је Секу Саного. Везиста из Обале Слоноваче је у сусрету против Пролетера ушао на терен у 66. минуту и представио се звездашкој публици на мечу у ком смо прославили и 31. титулу и 75. рођендан.

Био је предиван осећај истрчати пред Звездине навијаче. Уверио сам се на делу какву атмосферу праве и част ми је што сам имао прилику да играм пред њима. Што се утакмице тиче, мислим да смо заслужено победили. Примили смо гол, али смо успели да преокренемо и укњижимо нова три бода. Када играте у Црвеној звезди, онда је битно да у свакој утакмици победите. Све оно што је уследило после меча је такође било посебно. Феноманална прослава коју ћу памтити до краја живота – почиње Саного.

Стамени везиста сматра да је повреда прошлост.

– Мучила ме је повреда, али сам уз помоћ стручног штаба и саиграча успео то да превазиђем. Станковић је феноменалан мотиватор, легенда светског фудбала и част је радити са њим. Имаћу прилику да демонстрирам квалитет пред Звездиним навијачима и радујем се томе.

Као један од циљева наводи улазак у Лигу шампиона, али свестан је да то неће бити лако.

Желим да будем део тима који ће и трећу годину заредом увести Звезду у најелитније европско такмичење. Ипак, треба бити реалан и рећи да ће то бити баш тешко. Има ту много квалитетних екипа, са већим буџетом од нас. Борићемо се, даћемо наш максимум, али реалност је таква да нас чека тежак изазов – закључује Саного.

The post Саного: Бићу спреман да помогнем у борби за Лигу шампиона appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment