FeaturedVažne vestiВажноЗвездине легендеНајновијеФудбал

Саопштење ветерана ФК Црвена звезда

Фудбалски клуб Црвена звезда овим путем жели да пружи пуну подршку легенди нашег фудбала и председнику Фудбалског савеза Београда Илији Петковићу, као и генералном секретару Фудбалског савеза Србије Јовану Шурбатовићу, који се тренутно боре против корона вируса. Ветерани нашег клуба посебну подршку пружају свом великом пријатељу Илији Петковићу у форми саопштења.

Заиста нас је потресла информација да је наш пријатељ завршио у болници, као и да су резултати његовог теста на Ковид 19 позитивни. Сви знамо да је Илија Петковић велико име српског и југословенског фудбала, човек који је писао историју „најважније споредне ствари на свету“ на овим просторима. Ипак, добро знамо какав је Илија борац и какве све животне битке је побеђивао на путу до тога да буде оно што је данас. Управо зато, верујемо да ће наш пријатељ успети и ову битку да реши у своју корист, те да ће његово стање да се побољша и да ће врло брзо изаћи из болнице и вратити се тамо где припада – у фудбал. На нама је, да му и овим путем, пружимо подршку у опоравку и у нади да ћемо сви заједно у септембру прославити његов 75. рођендан. Илија, пријатељу, цео живот побеђујеш – победи и сад, издржи, бори се и не клони духом. Ми смо уз тебе – стоји у саопштењу ветерана ФК Црвена звезда.

The post Саопштење ветерана ФК Црвена звезда appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД