Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОстало

„Maximalium“ уз Звездине дизаче тегова

Позната фирма спортских суплемената и дијететских производа из Суботице „Maximalium“, уручила је скромну донацију у виду спортске опреме Клубу дизача тегова Црвена звезда.

Пошто дуго сарађујемо на спонзорском плану са вашим такмичаром Владимиром Јовићем, кроз његов труд и успех на спортском плану, а и залагању за клуб који чини у протеклом времену, одлучили смо да клубу који је у узлазној путањи, изађемо у сусрет скромном донацијом у виду спортске опреме, како би такмичари били још више мотивисани за даље успехе и резултате – изјавио је Горан Сабо менаџер продаје у овој компанији.

Веома смо као клуб поносни и захвални компанији „Maximalium“ што је препознала наш труд и рад и донирала нам опрему у којој ћемо тренирати и бити препознатљиви на спортским ботилиштима. Свакако, сада је на нама да се још више трудимо и радимо и оправдамо поверење које нам је неко указао. Као новина је то што смо добили још једног младог такмичара у клубу, тринаестогодишњег јуниора Вука Раденковића који се спрема за свој први наступ који га очекује, и пред њим је заиста како сада ствари стоје лепа спортска каријера – изјавио је Јовић.

The post „Maximalium“ уз Звездине дизаче тегова appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment