Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Боаћи на раскрсници

Нападач Црвене звезде, Ричмонд Боаћи, највероватније ће напустити редове шампиона Србије овог лета.

Медији у Гани објавили су информацију да се пред репрезентативцем ове земље налазе два пута – један води у Немачку, а други у Шкотску.

За Боаћија су, преноси „SPORTSworldGhana.com“, заинтересовани Шалке и Селтик, а у оптицају су и два неименована арапска клуба која су спремна да Црвеној звезди понуде око 4 милиона евра.

Шалке је седмоструки шампион Немачке, додуше последњу титулу је освојио пре 62 године, али након очајне сезоне у Бундеслиги и везаних 15 мечева без победе од фебруара, клуб из Гелзенкирхена покушава да направи тим који ће бити конкурентнији следеће сезоне.

Са друге стране, ситуација у Селтику је знатно другачија, клуб је освојио девет везаних титула, али покушава да направи и искорак на европском плану.

Боаћи је у свом другом мандату у Звезди, након повратка из Кине на 25 мечева постигао 14 голова, али су његов боравак на стадиону „Рајко Митић“ обележиле бројне повреде.

Важан детаљ преговора су и лични услови који ће бити понуђени нападачу из Гане, с обзиром да се током дана појавила информација да је одбио понуду Копенхагена који му је предложио 700.000 евра на годишњем нивоу.

(извор: sportskacentrala.com)

Повезане вести

Leave a Comment