Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

„MaxBet sport“: Везиста није у плановима Дејана Станковића

Дошао је пре две године из Кајзерија у Црвену звезду. Ипак, везиста није успео да се избори за статус првотимца. Протеклу сезону провео је у Радничком из Ниша.

Црвено-бели хоће да смање играчки кадар за наредну сезону, а како „MaxBet sport“ сазнаје, клуб жели да споразумно раскине уговор са Дејаном Мелегом, који је валидан до јуна 2021. године. Бивши капитен Војводине, који је играо за млађе селекције Ајакса, а потом Камбура није у плановима тренера Дејана Станковића. Када је пре две сезоне дошао из Турске плаћен је 300.000 евра.

Очекивало се да везиста има главну улогу на Чаиру, али на 21 утакмици није постигао погодак и имао је шест асистенција за 1.315 минута у црвеном дресу.

На списку су још неки играчи са мањом минутажом, који ће уз дозволу клуба да напусте Љутицу Богдана. Смањивање трошкова и буџета је примарно за руководство шампиона Србије током лета, поред борбе за пласман у Лигу шампиона или Лигу Европе, што би донело финансијски мир до краја године, плус одређени део зарађен од трансфера.

(извор/фото: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/maxbet-sport-saznaje-vezista-vise-nije-u-planovima-stankovica-220412/

Повезане вести

Leave a Comment