Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Павков се успешно опоравља

Робусни центарфор нашег тима Милан Павков, доживео је повреду ока на мечу 30. кола Суперлиге Србије против Пролетера, а његов опоравак протиче у најбољем реду и очекује се да буде спреман за почетак припрема које су заказане 11. јула.

После добијеног ударца, Павков је оперисан на Клиници за оториноларингологију и максиофацијалну хирургију Клиничког центра Србије и одређено му је мировање од недељу дана, као и неопходни контролни прегледи, како би спреман дочекао почетак наредне сезоне. Наш нападач је обавио преглед на ком је све прошло у најбољем реду, али се очекује да пре 11. јула, још једном оде на контролу и добије зелено светло да се прикључи чети Дејана Станковића у походу на нову шампионску титулу и европске успехе.

Нажалост, због ове повреде Павков, који је познат као неустрашив борац, је морао да изађе ван игре и да одмах напусти стадион, због чега није присуствовао церемонији доделе медаља за освајање 31. шампионске титуле. Наравно, наш клуб ће му првом приликом, када будемо играли утакмицу на Маракани, уручити медаљу шампиона Србије.

The post Павков се успешно опоравља appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

окнарб јул 5, 2020 at 23:00

дРАГО МИ ЈЕ ДА СЕ ОПОРАВИО И ЖЕЛИММУ СВЕ НАЈБОЉЕ ,АЛИ ВРИЈЕМЕ ЈЕ ДА СЕ ПАКУЈЕ И ОН И БОАЋИ И ТОМАНЕ.НЕМОЈТЕ НИ У СНУ ПОВЕЗИВАТИ ИВАНОВИЋА С НАМА ЈЕР ИГРА НА ОСЈЕТЉИВОМ МИЈЕСТУ.БИО ЈЕ ЈЕДАН ОД ЗАИСТА НАЈБОЉИ ИГРАЧА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ,АЛИ РЕАЛНО ВИШЕ НЕ МОЖЕ.ШТА НАМ ВРИЈЕДИ АКО ДА НЕКИ ГОЛ ИНЂИЈИ ИЛИ ЈАВОРУ,ПА ОНДАА ТРИ УТАКМИЦЕ НЕ ИГРА,А ПОКУШАВАМО УЋИ ПО ТРЕЋИ ПУТ У ЕЛИТНО ТАКМИЧЕЊЕ.МИ СМО ДРАГА БРАЋО ДЕЛИЈЕ ИМАЛИ ЧЕТРИ ПЕТ НИКАКВИХ ПРЕЛАЗНИХ РОКОВА ИЗУЗЕВ ПРОДУЖЕЊА УГОВОРА С БОРЈАНОМ И ДОЛАЗКОМ МАРИНА

Reply
ĐOLE BARI 91 јул 5, 2020 at 21:22

SVAKO DOBRO LJUDINO

Reply

Leave a Comment