Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

Јевтовић се сели у Данску

Дуго је Црвена звезда покушавала да га доведе у своје редове. Био је велика жеља тадашњег шефа стручног штаба Влада а Милојевић и коцкице су се коначно поклопите лета 2018. године када је Милан Јевтовић у редове нашег клуба стигао из норвешког Роземборга.

Међутим, крилни нападач се није бог зна како снашао у црвено-белом дресу. Ретко је био у улози стартер и већином је мечеве наше екипе посматрао са клупе. Све је то довело до очекиваног растанка па је Јевтовић почетком ове године прешао у кипарски АПОЕЛ. По доласку на „рајско острво“ пружио је неке запажене партије, али је светска пандемија вируса ЦОВИД-19 условила прекид шампионата након чега најбољи кипарски тим није имао интереса да са Јевтовићем продужава сарадњу и преостало му је само да се врати у Београд, али не та дуго…

Наиме, с’обзиром да Јевтовић није у плановима тренера Дејана Станковића одлазак са стадиона „Рајко Митић“ је известан. Како се сазнаје Јевтовић би могао поново да се врати у Скандинавију и овога пута понесе дрес данског Архуса. Данска екипа је изборила учешће у квалификацијама за Лигу шампиона и у Јевтовићу виде велико појачање у борби за пласман у групну фазу.

Јевтовић иако има свега 23 године има и богато играчко искуство. Каријеру је започео у чачанском Борцу, а затим је наступао за аустријски ЛАСК, норвешки Бодо/Глимт, турску Анталијуспор, а најбоље партије пружао је у дресу норвешког Роземборга након чега је испунио дечачли сан да понесе црвено-бели дрес.

Јевтовићу желимо пуно среће у наставку каријере.

Повезане вести

Leave a Comment