Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Преговори завршени…

Фудбалски клуб Црвена звезда добио је велико појачање за следећу сезону.

Преговори су успешно приведени крају и очекује се да ће од петка, када буде ставио потпис на уговор, Александар Катаи бити нови фудбалер шампиона Србије.

„Mozzartsport“ преноси да су две стране постигле договор и да остају само уобичајени лекарски прегледи, као и да његов менаџерски тим прегледа уговор пре потписивања.

Наводи се да ће Катаи годишње зарађивати 480.000 евра, само за потпис ће добити 100.000, а у уговор су убачени и бонуси за титулу и пласман у Лигу шампиона.

Катаи је љубимац навијача црвено-белих, са Звездом је освојио титулу у сезони 2015/16, а био је и најбољи стрелац Суперлиге са 21 голом. Сада му је жеља да са црвено-белима оде корак даље и избори пласман у групну фазу неког од европских такмичења, са акцентом на Лигу шампиона.

Повезане вести

4 comments

krvavi zvezdas-DE јул 9, 2020 at 21:02

svakako bolji od ovanića i mlitavog nikolića

Reply
горан_горан јул 9, 2020 at 20:49

Коначно једна права ствар, добродошао Ацо…

Reply
окнарб јул 9, 2020 at 19:49

Добро дошао Магико поново .Врећа с е у правим играчким год а не са 34 ,35.Можда неће показати одмах на прве двије утакмице ,али зна знање-Интересује ме има ли шанмнсе да нас неко још појача од домаћих опција у навалном реду попут (лАЗОВИЋА,ђУРИЧИЋА ИЛИ КРУНИЋА)јер нам треба бар двојица звучних појачања још

Reply
ivan niksic јул 9, 2020 at 19:22

Dobro dosao, ,Magico’!!! Veliko pojacanje u igrackom i ljudskom smislu, igrac koji pravi razliku na ter
,Idemo dalje!’

Reply

Leave a Comment