Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Станковић: Знамо циљеве

Тим Црвене звезде је кренуо са радом после три недеље, а уочи нових изазова шеф стручног штаба Дејан Станковић није скривао оптимизам.

Лепо је поново бити на Маракани. Једва сам чекао да све поново крене. Мислим да су се играчи одморили и пре свега очистили главу, као и да су дошли орни да уђемо у једне припреме од којих доста зависи. Знамо циљеве, пред нама је већ првог августа почетак првенства, после тога гледамо ка Лиги шампиона, како бисмо знали датуме почетка наших квалификација. Прогнозе не могу да дајем, тек треба да почнемо са радом. Ја сам по природи реалиста, али велики оптимиста по питању свега – почео је Станковић.

Фудбалери су вредно тренирали и током тронедељне паузе, а Станковић је открио и какве припреме их очекују.

– Они знају да смо ми жртвовали пар дана прирпема за пар дан њиховог одмора. Били су прави професионалци, радили су последњих седам дана по програму који смо им оставили. Припреме ће бити јаке, као што су биле зимус на Кипру и Турској. Без јаких припрема нема ни добре игре.

Шеф стручног штаба рекао је да је срећан што ће наш тим припремни период одрадити у Србији.

– На Дивчибарама остајемо све време. Не идемо у Врњачку Бању. Од 11. до 27. смо на планини, после тога се спуштамо у Београд и 28. очекујемо једног противника на Маракани. Радимо на томе. Драго ми је што остајемо у Србији, али тај план је био зацртан и пре свега овога. Гледаћемо да ту традицју одржимо и у будућности.

Легенда нашег фудбала имала је поруку и за све звездаше.

Поручио бих им да буду уз Црвену звезду као и до сада. Они су наш најбољи и највернији играч. Без њих нема ништа и наравно носите маске – подвукао је Дејан Станковић.

 

Повезане вести

Leave a Comment