Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Кањас за сада одбија да напусти Звезду

Пре прекида сезоне због пандемије коронавируса фудбалер Црвене звезде Хозе Антонио Кањас је отишао у Шпанију, уз дозволу клуба, а вратио се у мају. Очекивало се да ће током паузе да дође до коначног растанка Шпанца и Београђана, али до њега није дошло и Кањас је ушао у другу годину уговора.

Став шефа струке је јасан, више не рачуна на искусног везисту. Ипак, према сазнањима „MaxBet sporta“, две стране још нису договориле споразумни раскид уговора, јер је прву понуду Кањас одбио. Ускоро се очекује нови састанак.

Везиста није био задовољан понуђеним финансијских условима, па још није кренуо стопама Жандера Сантане и Раџива ван Ла Паре, који су раскинули уговоре. Црвено-бели зеле да уштеде растанком, пошто је годишња плата бившег играча Еспањола, Бетиса и ПАОК-а око 500.000 евра.

Зимус није Кањас пристао да пређе у Уједињене Арапске Емирате и Русију, па је Звезда морала да настави да испуњава обавезе прописано уговором. У првом делу минуле сезоне Кањас је код тренера Владана Милојевића, одиграо 21 меч и постигао један погодак против Мачве за 1.566. минута проведених на терену.

(извор: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/problem-za-zvezdu-kanjas-odbio-da-ode-221420/

Повезане вести

Leave a Comment