Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Три нова лица на Звездином тренингу

Екипа Црвене звезде стигла је на Дивчибаре и у току послеподневних часова одрадила је тренинг на ком смо могли да видимо три нова лица – фудбалере који су претходне сезоне бележили сјајне резултате у омладинској и кадетској лиги Србије – Илију Бабића (2002), Стефана Митровића (2002) и Марка Лазетића (2004).

Илија Бабић је већ крајем сезоне тренирао са првим тимом, док је ово први пут да млади Митровић и Лазетић раде са сениорима. Стефан Митровић игра на позицији десног бека, а Марко Лазетић је нападач.

Тим Дејана Станковића је око 18 часова истрчао на терен хотела „Црни врх“ на Дивчибарама пун ентузијазма и оран за рад. После класичних вежби загревања и активације, Звездине снаге кренуле су у рад са лоптом.

Оно по чему се поподневни тренинг разликовао од оног у Београду јесу управо поменута три фудбалера која су накнадно позвана како би радили са првим тимом Црвене звезде.

Тренер Дејан Станковић, са својим помоћницима, непрестано је хвалио и бодрио своје момке који су му враћали преданим радом на терену, док су голмани радили одвојено са италијанским стручњаком Пјерлуиђи Бривиом.

После скоро двосатног тренинга наши фудбалери су отишли у хотел како би се одморили, јер их већ сутра очекују нови изазови на терену.

The post Три нова лица на Звездином тренингу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Алекса јул 12, 2020 at 19:39

Илија Бабић је опасан потенцијал и место му је уз први тим!

Reply

Leave a Comment