Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Преподневни тренинг – Трчање по магли

Наши првотимци одрадили су око 10 часова први тренинг другог дана припрема на Дивчибарама. Рад на терену хотела „Црни врх“ обележило је трчање.

После првог дана, када су одрадили по један тренинг у Београду и на српској планини, данас су наши момци одрадили тренинг магловитом времену, а падала је и киша.

После стандардне активације, неопходне за припрему тренинга, коју су обавили у хотелу, стручни штаб је наше првотимце послао на терен где су одрадили краћи тактички део који је био само припрема за поподневни тренинг.

Затим су Звездини фудбалери прешли на трчања у две групе. Озбиљно и фокусирано су приступили наши играчи и овом задатку, а по њиховим лицима се видело да су прилично орни за рад и поред тешког времена. Голмани су радили одвојено са њиховим тренером Пјерлуиђи Бривиом.

Звездин чувар мреже Никола Васиљевић, који је претходних шест месеци провео у редовима Радника из Сурдулице, није крио задовољство што је поново у црвено-белом табору.

Срећан сам што сам овде. Претходни период сам искористио како би напредовао и верујем да сам у томе успео. Част је поново бити у црвено-белом дресу и носити Звездин грб. На мени је да вредно радим, док ће тренер одлучити ко ће бити међу стативама – нагласио је Васиљевић.

Наш високи голман истиче да је здрава конкуренција најважнија.

– Звезда има сјајне голмане. Не треба трошити речи о Милану Борјану. Показао је да је један од најбољих голмана у Европи, а то говори статистика. Ту је и млади Катић који је сигурна будућност нашег клуба и неко ко има потенцијал да оствари велику каријеру. Много је добро када имате јаку конкуренцију, јер тако постајете све бољи.

Наше фудбалере очекује још један тренинг у току данашњег дана.

The post Преподневни тренинг – Трчање по магли appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment