Moja Crvena Zvezda
Featured Važne vesti Важно Најновије Припреме Фудбал

Нема монотоније на Звездиним припремама

Освануо је и трећи Звездин дан на Дивчибарима, а наши фудбалери су од 10 сати поново били на терену хотела “Црни врх”. Стручни штаб на челу са Дејаном Станковићем за преподневни тренинг спремио је мешовит рад за играче, како на терену, тако и у спортској сали.

Подељени у две групе фудбалери Црвене звезде одрадили су почетни део тренинга. Прва група је била на терену, где је Дејан Станковић са својим помоћницима објашњавао тактичке замисли, а друга је у спортској сали радила на снази и балансу. Оба уводна дела трајала су нешто више од пола сата, а обе групе су пођеднако радиле како на терену тако и у сали.

Затим су се сви заједно нашли на терену, када су одрађивали истрчавања у одређеним деоницама различитог интезитета. Кондициони тренер Федерико Панонћини са својим сарадницима строго води рачуна о прирпеми тренинга, како не би дошло до истегућна и нежељених повреда.

Потом је уследила вежба у три групе, која је подразумевала увежбавање чувања лопте на кратком простору. Две групе, углавном састављене од дефанзиваца, радиле су на бржем и сигурнијем преносу лопте на други део терена, док је трећа група увежбавала пресинг и покушавала да “украде” лопту.

Голмани су радили одвојено са тренером Бривиом на техничким стварима које су неопходне за овај период прирпема.

Веома професионалан приступ и марљив рад изабраника Дејана Станковића обележава сваки тренинг. Наши фудбалери у вечерњим часовима поново ће изаћи на терен.

The post Нема монотоније на Звездиним припремама appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

0 0 vote
Article Rating

Повезане вести

Subscribe
Обавести ме о
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x