Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

Московски Спартак заинтересован за Дегенека. Вулић на мети Кротонеа

Сасвим је јасно да ће током актуелног прелазног рока бити одлазака из редова нашег фудбалског клуба. Очекивало се да ће Матео Гарсија бити први који ће напустити стадион „Рајко Митић“, али како тренутно стоје ствари постоји вероватноћа да ће омалени Аргентинац и наредне сезоне носити црвено-беле боје.

Млади играчи Црвене звезде Жељко Гаврић и Андрија Радуловић први су на листи жеља европских клубова, али уз њих данас су се појавиле информације да се још двојица Звездиних фудбалера налазе на мети иностраних екипа. Стандардни центархалф црвено-белих и аустралијски репрезентативац Милош Дегенек налази се на мети московског Спартака. Московљани иза себе имају неуспешну сезону пошто су у руској Премијер лиги заузели тек седму позицију па се очекује комплетна реконструкција играчког кадра. Међутим како се сазнаје руководство Спартака још увек није послало званичну понуду на адресу нашег клуба.

Поред Дегенека и Милош Вулић интересантан је иностраним клубовима. Вулић није успео да се у претходном периоду избори за већу минутажу у црвено-белом дресу, али је очигледно погодатком који је постигао у Лиги шампиона екипи Олимпијакоса скренуо пажњу на себе. Како се сазнаје за њега је заинтересована италијанска екипа Кротонеа која ће се наредне сезоне такмичити у елитном рангу италијанског фудбала. Међутим, као и у случају Милоша Дегенека, ни Кротоне није послао званичну понуду за Вулића.

Остаје нам да видимо да ли ће ова интересовања бити предочена и у конкретне понуде.

Повезане вести

Leave a Comment