Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Милијаш: „Уморни, али добри“

Савладала је Црвена звезда екипу Напретка у трећој припремној утакмици резултатом 2:1, а задовољан после још једног тријумфа био је помоћни тренер Ненад Милијаш.

Лепо је победити, па макар и у пријатељском мечу, али битније ми је да смо показали на терену све оно што увежбавамо на тренинзима. Играла су два тима по 45 минута, задовољан сам њиховим издањем, трчали су добро, тријумфовали смо, тако да је ова тренинга утакмица завршена успешно – почиње Милијаш.

Честитао је наш бивши капитен, а сада помоћни тренер, новајлији Срђану Спиридоновићу на дебитантском поготку у црвено-белом дресу.

– Драго ми је због њега. Лепо је постићи погодак у Црвеној звезди, уз то и дебитантски, посебан је осећај. Желим му и да у првом првенственом мечу постигне гол. Задовољан сам новајлијама, али и свим играчима. Заиста раде на високом нивоу.

Упркос томе што су изабраници Дејана Станковића данас одрадили и јутарњи тренинг, смогли су снагу и за меч и уз то тријумфовали.

– Играчи су веома уморни, данас им је био тежак дан. Сутра ће имати слободно поподне, зато су одиграли по полувреме сви играчи. Припреме су трајале краће него иначе, али ритам рада је озбиљан. Фудбалери су неоспорно уморни, али знају шта треба да раде.

Нема дилему Ненад Милијаш око циљева Црвене звезде у сезони која је пред нама.

Надам се дуплој круни, време је да је освојимо. Идемо полако, утакмицу по утакмицу, али је врло важно да знамо наше циљеве – подвлачи Милијаш.

The post Милијаш: Уморни, али добри appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Vučković јул 26, 2020 at 01:51

A nisi umoran da menadžerišeš sa kumom i vrbuješ decu po Omladinskoj školi Crvene zvezde?! MOTKA će da radi u Srbiji i Zvezdi uskoro!

Reply

Leave a Comment