Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Квалитетан опоравак после победе

Фудбалери Црвене звезде су данас одрадили само тренинг опоравка после јучерашње треће припремне утакмице и победе над Напретком из Крушевца на Маракани.

Под инструкцијама кондиционог тренера Федерика Панонћинија и његових сарадника, наши играчи имали су занимљивији део тренинга опоравка који је обухватао и рад са еластичним лоптама, конопцима, као и мини трамболинама.

Подељене у три групе Звездине снаге обавиле су све што се од њих тражилао у спортској сали. После 45-минутног рада у затвореном, наши првотимци упутили су се ка терену где су одрадили неопхонда истрчавања како би опоравак био комплетан.

Затим су се поједини упутили у хотел спортслог центра ФСС-а, а неки од фудбалера су забаву пронашли у игрању стоног фудбала. Пуно смеха и доброг расположења протекао још један дан на припремама црвено-белих.

Тренер Дејан Станковић дао је фудбалерима слободно поподне, а већ сутра се наставља са жестоким радом и прирпемама, јер их у уторак очекује генерална проба пред старт шампионата против Борца из Бања Луке.

The post Квалитетан опоравак после победе appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment