Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Звезда наставила пуном паром

Полако се приводе крају Звездине летње припреме. Данас су првотимци Црвене звезде одрадили тактички тренинг, а није им сметало веома топло време да на терену ураде све што се од њих очекује.

После неопходне активације, обављене у спортској сали и теретани, наши играчи упутили су се на терен где су их “чекали” већ припремљени реквизити за техничко-тактичке детаље. Шеф струке Дејан Станковић и његови сарадници од старта припрема желе да усаврше Звездину игру, а фудбалери им марљивим радом и залагањем у томе помажу.

На терену, Звездине снаге обавиле су фине радове за последњи контролни сусрет. Тренери код играча инсистирају да одраде већ уобичајене захтеве. Брже, прецизније, јаче најчешће се чуло од чланова стручног штаба. Радило се и на померањима, завршници, свему ономе што Дејан Станковић и његови сарадници форсирају од првог дана.

Такође, играчи су увежбавали и прецизност уз помоћи малих голова, како би на утакмицама то постало рутински посао. Бодрили су наши тренери своје пулене и код ове вежбе и тиме, по ко зна који пут, показали да је црвено-бели тим заиста једна сложна породица у којој влада феноменална атмосфера. Голмани су радили одвојено са тренером Пјерлуиђи Бривиом.

Наше фудбалере, после поподневног одмора, очекује још један тренинг. Подсећамо, Црвена звезда одиграће последњи контролни меч против екипе Борца из Бања Луке сутра од 19 часова на стадиону “Рајко Митић”. Утакмица ће бити играна без присуства публике, али сви звездаши могу бити уз своје љубмце путем директног преноса на каналу Звезда ТВ, као и на званичном Јутјуб каналу Црвене звезде.

The post Звезда наставила пуном паром appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment