Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

„MaxBet sport“: Два богата клуба хоће Боаћија

Изгледа да је Азија суђена Ричмонду Боаћију. Овај нападач је први пут отишао из Звезде у Кину, где је играо за Ђангсу, а сада ће, после друге епизоде у клубу из Љутице Богдана, поново на исти континент. Како сазнаје МаџБет спорт, два клуба, из Емирата и Саудијске Арабије, желе да ангажују овог нападача.

Потенцијални репрезентативац Гане је на излазним вратима црвено-белих, а његова продаја је примарна пошто му уговор истиче 31. децембра. Очекује се да Боаћи убрзо спакује кофере и напусти Београд.

За Боаћија су заинтересовани Ал-Насер из Дубаија (Емирати) и Ал-Фејсал, члан елитног ранга у Саудијској Арабији. И Звезда би могла да трља руке пошто су ови клубови спремни да плате откуп како би имали Боаћија у следећој сезони која стартује у септембру. Ускоро би требало да стигну и званичне понуде…

Гањанин је имао понуду Копенхагена, коју је одбио због плате, која у Азији може да му буде већа и око милион евра по сезони!? Звезда плаћа Боаћија 480.000 евра годисње, а бивши кинески клуб му до истека уговора плаћа 80.000 евра месечно. Тренутно Кинези касне са исплатом због короне, али нема дилеме да ће играч све да добије.

После опоравка од повреде Ричмонд Боаћи се крајем недеље прикљућује екипи тренера Дејана Станковића. Међутим, то ће да буде кратког даха. По свему судећи Боаћи ће овог лета да напусти Црвену звезду…

(извор/фото: maxbersport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/na-izlaznim-vratima-iz-zvezde-dva-bogata-kluba-hoce-boacija-224465/

Повезане вести

Leave a Comment