Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Звезда дочекује бањалучки Борац у генералци пред старт шампионата

Фудбалери Црвене звезде дочекаће у уторак 28. јула на стадиону „Рајко Митић“ екипу Борца из Бањалуке, у утакмици која ће за оба тима представљати генералну проверу уочи старта нове сезоне.

Звезда је до сада на припрема забележила максималне три победе (ИМТ 2:0, Металац Горњи Милановац 1:0, Напредак 2:1), док су Бањалучани на шест мечева забележили пет победа и реми.

Утакмица на стадиону „Рајко Митић“ игра се од 19 сати, без присуства публике, а сви навијачи Црвене звезде меч ће моћи да прате у директоном преносу на Звезда ТВ.

Две екипе су се последњи пут састале на нашем највећем стадиону 20. фебруара 2011. године, а црвено-бели су славили резултатом 2:1. Голове за нашу екипу постигли су Борха у 69. и Евандро у 76. минуту, а меч ће остати упамћен по чињеници да је то био тренерски деби Роберта Просинечког на клупи нашег клуба. Црвено-бели су у сусрету којем је присуствовало преко 22.000 навијача наступили у следећем саставу: Стаменковић (од 68. Бајковић), Нинков, Ади, Ћосић (од 81. Рељић), Тошић, Исах (од 59. Мијаиловић), Евандро (од 76. Богдановић), Каду (од 56. Лазовић), Короман (од 68. Јевтић), Борха (од 87. Бинић), Калуђеровић (од 81. Перовић).

Повезане вести

1 comment

Dejan, Gradiška јул 28, 2020 at 09:25

Pozdrav svoj braći ma kog navijačkog opredjeljenja. A pobjeda danas naravno Borcu!!!

Reply

Leave a Comment