Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Увежбавање прекида: Само храбро и концентрисано

Залазак Сунца испратио је последњи поподневни тренинг изабраника Дејана Станковића на летњим припремама. Тачка на седамнаестодневни рад биће стављена сутра ујутру, а ово вечери акценат је био на увежбавању прекида.

Изузетно топло и спарно време померило је тренинг наших фудбалера за пола сата, па су тако на терен у Старој Пазови црвено-бели изашли у 18 часова и 30 минута. Већ одличне услове за рад, додатно је поправио благи ветар који је био значајан “адут” нашим играчима током читавог тренинга.

За данашње поподне стручни штаб задао је класичан припремни тренинг пред утакмицу. Јутрошњи рад био је уводног типа, док се поподневни састојао од игре на скраћеном терену. Пре свега тога, Звездине снаге су одрадиле активацију уз помоћ реквизита неопходних за рад. Потом се прешло и на популарну шеву у којој су учествовали сви фудбалери, а осмеси и многобројне шале јасан су доказ феноменалне атмосфере.

Затим су, подељени у два тима, црвено-бели првотимци играли фудбал на скраћеном терену. У игри на два гола, на скраћеном простору, подељени у две екипе “беле“ и „црвене“, фудбалери су у жустром темпу наметнули јак такмичарски дух. У овом делу тренинга, стручни штаб је неколико пута заустављао игру да би играчи усавршили поставку код прекида.

На тренингу се могла чути наредба Дејана Станковића који је приликом увежбавања прекида тражио две ствари од играча – Само храбро и концентрисано.

Наше играче очекује још један, последњи, тренинг летњих припрема. Фудбалери Црвене звезде одиграће сутра утакмицу против екипе Борца из Бања Луке од 19 часова на стадиону “Рајко Митић” уз директан пренос на Звезда ТВ-у, као ин а главном Јутјуб каналу нашег клуба.

The post Увежбавање прекида: Само храбро и концентрисано appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment