Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Обрадовић: „Пратимо ситуацију на тржишту“

Кошаркаши Црвене звезде мтс ће у првим данима августа почети да се окупљају за старт припрема за нову сезону.

Нови тренер црвено-балих Саша Обрадовић најавио је у разговору за „Спортски журнал“ да ће екипа 11. августа отпутовати на базичне припреме на неку од српских планина.

– „Са свим играчима сам обавио разговоре и направљен је план долазака. Дефинисан је сваки детаљ, уз максималну кооперативност сваког појединца. Имали смо посебну пажњу према Лојду, Ноку и Симоновићу који су играли завршнице шампионата у Шпанији и Немачкој, али то је разлика у свега неколико дана. У сваком случају, сви 11. крећемо на планину“, рекао је Обрадовић за „Спортски журнал“.

Такође, Обрадовић је истакао да стручни штаб прати ситуацију на тржишту, поготово у САД, и да ће адекватно реаговати.

– „И даље пратимо дешавања на тржишту. Доста је ту непознаница и због промена календара у Америци. Сада је и питање да ли ће се играти Развојна лига, што значи да ће велики број играча нагрнути у Европу, а то значи и да ће бити повољније да се ангажују. Већ их има доста слободних и од прошле године. У сваком случају, жеља нам је да кроз тренинге мало искристалишемо ситуацију, па да у складу са тим истражујемо друге опције“, додао је стратег црвено-белих.

Повезане вести

Leave a Comment