Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Дејан Мелег званично напустио Црвену звезду

Стигао је у Црвену звезду уз велика очекивања, на крају је напустио црвено-беле годину дана пре истека уговора, а да није оставио никакав траг на стадиону „Рајко Митић“.

Бивши капитен Војводине, Дејан Мелег, од данас је слободан играч, пошто је споразумно раскинуо уговор са шампионом Србије, наводи „Телеграф“.

Мелег је током две године сакупио само 7 званичних наступа за Црвену звезду, а највише времена проводио је на позајмицама, најпре у Левадијакосу, а потом и у нишком Радничком.

За сада нема наговештаја где ће Мелег наставити каријеру, али је извесно да ће његов следећи клуб четвртину од следећег трансфера морати да уплати на рачун Црвене звезде.

То је био услов договорен приликом прекида сарадње, а под истим условима Милан Јевтовић је недавно из Звезде прешао у дански Архус.

Повезане вести

1 comment

krvavi zvezdas-DE јул 28, 2020 at 22:46

kad je stigao u zvezdu ja sam rekao da on nije ni za opštisnku ligu a ovde me svi pljuvali..decko apsolutno nije za ozbiljan fudbal a kamoli da igra u zvedi..on je da igrau na male goliće ispred prodavnice u gajbu piva..a sad su takvi nikolic,vukanovic,tomane.pavkov.boaći.krstović,ivanić..itd..to su igraci ala meleg..aj zdravo

Reply

Leave a Comment