Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда вам доноси нови пакет Вибер стикера!

Фудбалски клуб Црвена звезда свим заљубљеницима у црвено-беле боје представља нови пакет стикера посвећен легендама нашег клуба.

Црвена звезда наставила је одличну срадњу са Вибером, омиљеном глобалном апликацијом за размену порука и донела нови пакет од 14 стикера посвећен „старијим легендама“ нашег клуба. Црвена звезда као најтрофејнији клуб у Србији може се похвалити великим бројем играча који су оставили дубок траг у историји. Управо због тога пакет стикера посвећен Звездиним легендама, само је први у низу којим ћемо обрадовати наше навијаче. Поводом 30 година од највећег успеха у историји у плану је израда пакета стикера који ће бити посвећени шампионској генерацији из 1991. године, а потом и још једна сарадња са Вибером којом ћемо пажњу посветити и нешто „млађим легендама“ Црвене звезде.

Звездине звезде, најбољи голман, али и најбољи стрелац у историји нашег клуба само су неки од личности чије ћете стикере моћи да користите. Амбасадор, стрелац чувеног гола у утакмици против Арсенала, али и тренер нашег клуба у два наврата нашли су се у најужем избору Звездиних легенди. Кроз занимљиве исписе који се налазе на сваком стикеру имаћете прилику да се подсетите по чему су управо ови играчи остали упамћени. Како бисте открили о којим се нашим легендама ради и дописивање учинили још занимљивијим, потребно је само да потпуно бесплатно преузмете пакет стикера и укључите временску машину!

Вибер стикере ФК Црвена звезда можете преузети овде.

The post Звезда вам доноси нови пакет Вибер стикера! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment