Moja Crvena Zvezda
Важно Најновије Фудбал

Звезда вам доноси нови пакет Вибер стикера!

Фудбалски клуб Црвена звезда свим заљубљеницима у црвено-беле боје представља нови пакет стикера посвећен легендама нашег клуба.

Црвена звезда наставила је одличну срадњу са Вибером, омиљеном глобалном апликацијом за размену порука и донела нови пакет од 14 стикера посвећен „старијим легендама“ нашег клуба. Црвена звезда као најтрофејнији клуб у Србији може се похвалити великим бројем играча који су оставили дубок траг у историји. Управо због тога пакет стикера посвећен Звездиним легендама, само је први у низу којим ћемо обрадовати наше навијаче. Поводом 30 година од највећег успеха у историји у плану је израда пакета стикера који ће бити посвећени шампионској генерацији из 1991. године, а потом и још једна сарадња са Вибером којом ћемо пажњу посветити и нешто „млађим легендама“ Црвене звезде.

Звездине звезде, најбољи голман, али и најбољи стрелац у историји нашег клуба само су неки од личности чије ћете стикере моћи да користите. Амбасадор, стрелац чувеног гола у утакмици против Арсенала, али и тренер нашег клуба у два наврата нашли су се у најужем избору Звездиних легенди. Кроз занимљиве исписе који се налазе на сваком стикеру имаћете прилику да се подсетите по чему су управо ови играчи остали упамћени. Како бисте открили о којим се нашим легендама ради и дописивање учинили још занимљивијим, потребно је само да потпуно бесплатно преузмете пакет стикера и укључите временску машину!

Вибер стикере ФК Црвена звезда можете преузети овде.

The post Звезда вам доноси нови пакет Вибер стикера! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

0 0 vote
Article Rating

Повезане вести

Subscribe
Обавести ме о
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x