Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

Милојевић одводи Дегенека?

Овог лета много се прича о поновном одласку аустралијског репрезентативца Милоша Дегенека из редова нашег клуба. Пре извесног времена појавила се наводна информација да је за његове услуге заинтересован московски Спартак, али до сада никаква званична понуда није дошла на адресу црвено-белог фудбалског колектива Међутим, како се сазнаје један од најстандарднијих фудбалера Црвене звезде у претходној сезони могао би срећу да потражи у Саудијској Арабији.

Незванично, неколико саудијских клубова желело би да види Милоша Дегенека у својим редовима, а сигурно једна од најзанимљивијих понуда могла би да стигне од екипе Ал-Ахлија из Џеде коју са клупе предводи доскорашњи тренер Црвене звезде Владан Милојевић. Међутим, проблем у реализацији овог трансфера могао би бити податак да клуб Владана Милојевића већ сада има максималан број стрранаца (седам страних фудбалера) и самим тим евентуалном новом трансферу морала би да претходи продаја.

Поред поменутог клуба из Џеде за услуге Звездиног фудбалера заинтересовани у и Ал-Наср из Дубајиа, као и Ал-Шабаб из Ријада.

Првенство Саудијске Арабије почиње 4. августа, а прелазни рок у овој земљи траје до 1. септембра.

Повезане вести

Leave a Comment