Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Катаи: „Биће све боље“

Изабраници Дејана Станковића на премијери сезоне савладали су екипу Новог Пазара резултатом 3:0 и на феноменалан начин отворили такмичење у Суперлиги Србије, а утиске после одличног старта изнео је повратник у црвено-бели дрес Александар Катаи.

– Одиграли смо добру утакмицу. У овом тренутку је најбитније да смо уписали три бода и победом отворили такмичење у првенству. Очекивано је било да после одлично одрађених припрема остваримо добар резултат и то се и десило. Било је тешко играти, тешке су ноге, међутим остварили смо зацртани циљ. Већ у среду нас очекује утакмица против Радничког, а ми се већ окрећемо том дуелу.

Звездина десетка говорила је и о сарадњи са осталим црвено-белим момцима.

– Смањили смо мало интензитет тренинга зато што је првенство почело, тако да ће наша игра тек изгледати све боље и боље. Имам сјајну сарадњу са свим саиграчима на терену, одлично комбинујемо и надам се да ћемо наставити у истом ритму.

Недостајала је публика на стадиону „Рајко Митић“, а Александар Катаи подсетио је колико им значи подршка навијача.

Никада није пријатно играти пред празним трибинама, поготово на Маракани, на којој су гостовања изузетно неугодна. Навијачи нам много фале, али бих похвалио саиграче који су нам пружили велику подршку са трибина.Нажалост ситуација је таква да морамо да се навикнемо на утакмице без присуства публике док се ситуација не промени – истакао је Александар Катаи.

The post Катаи: Биће све боље appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment