Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Звездини бисери – Од старта јако

У викенду који је за нама, почеле су Омладинска и Кадетска лига Србије, а таленти који стасавају на теренима иза југа Маракане су остварили максималан учинак.

Већ на старту сезоне су омладинци Црвене звезде показали због чега се о њима толико говори у суперлативима. Доминантна игра, велики број прилика и четири гола у мрежи Спартака који према изјавама из сопствених редова претендује на освајање шампионата. Мрежу гостију начео је Никола Митуљикић, тријумф је са два поготка утврдио Никола Кнежевић, а тачку на меч ставио је Марко Лазетић за коначних 4:0.

Црвено-бели кадети су показали велики карактер, јер су упркос голу заостатка после првог дела игре, у наставак меча против Спартака ушли као потпуно нова екипа и за само пет минута успели да преокрену резултат. Прво је погодио Давор Ракић, а потом и капитен Јован Мијатовић који се до краја меча још једном уписао у стрелце (3:1), чиме је тим Срђана Стојчевског забележио тријумф на дебију тренера.

Утакмица омладинаца Графичара у којој је чета Дејана Симића требала да дочека Раднички са Новог Београда је одложена за другу половину августа. Што се тиче кадета нашег развојног тима, све је прошло у знаку робусног центарфора Александра Кахвића, који је у тријумфу Графичара над Мачвом од 11:0, успео да постигне чак осам погодака. У тиму Николе Ђуровића су се у стрелце још уписали Павле Огњеновић, Коста Веселиновић и Владислав Голдин.

The post Звездини бисери – Од старта јако appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment