Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Катаи: „Гол Раши за рођендан“

Повратник у црвено-бели дрес и стрелац трећег гола на утакмици против Радничког, Александар Катаи изнео је утиске после победе резултатом 3:0 и постигнутог првог гола по повратку у наш клуб.

– Драго ми је што сам постигао првенац у другом мандату у Црвеној звезди. Много ми значи што смо наставили са добрим играма и верујем да ћемо из утакмице у утакмицу изгледати све боље на терену. Показали смо у у последња два дуела до одлично сарађујемо, играмо јако леп фудбал. Трудимо се да испоштујемо све што шеф стручног штаба од нас захтева и мислим да то резултати показују. Изашли смо из припрема, осећа се умор, тако да ће наше добре игре тек доћи до изражаја – истакао је везиста црвено-белих.

Најбољи стрелац Суперлиге Србије у сезони 2015/2016 још једном је показао да одлична атмосфера влада у екипи и првенац посветио саиграчу Радовану Панкову.

Гол посвећујем Раши, нека то буде поклон за његов рођендан. Имао је две прилике, међутим није успео да постигне гол, због тога је овај погодак посвећен њему – рекао је Катаи.

Везиста црвено-белих истакао је да ће добре игре тек красити наш тим.

Јако је битно што смо и против Радничког успели да сачувамо нашу мрежу. Показали смо да смо чврста екипа, нарочито када играмо код куће. Сваки гол, свака асистенција много значе и представљају додатну мотивацију, међутим најбитније је да се освоји титула и направи добар резултат у Европи – закључио је Александар Катаи.

The post Катаи: Гол Раши за рођендан appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment