Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

И из „Вечног града“ стиже понуда за Гаврића?

Добро је позната чињеница да се један од бисера Звездине школе фудбала Жељко Гаврић налази на мети два италијанска клуба. Аталанта и Фиорентина већ су контактирали челнике клуба са стадиона „Рајко Митић“, али како преноси дневни лист „Информер“ наведени двојац би могао да добије озбиљног конкурента у виду екипе из италијанске престонице.

Гаврићев менаџер је Никола Коларов, који би уз помоћ брата Алексадра требало да издејствује трансфер у Рому, а „Информер“ наводи да на стадиону „Рајко Митић“ очекују понуду од око 5 милиона евра.

– „Гаврић је већ неко време интересантан клубовима Серије А. Њихови скаути проценили су да има огроман потенцијал. Његов менаџер Никола Коларов је, уз помоћ свог брата Александра, успоставио контакт са Ромом. Александра тамо изузетно цене и планирају да му понуде функцију у клубу кад реши да оконча играчку каријеру. Због тога су прихватили његов савет да покушају да ангажују Гаврића. Римљани су већ обавестили челнике Звезде да су заинтересовани за младог фудбалера“, пренео је „Информер“ речи неименованог извора из клуба.

Аталанта је понудила 4 милиона евра, Фиорентина нуди 3 и Алексу Терзића.

– „Понуда Фиорентине Звезди је примамљивија од оне коју је упутила Аталанта. „Виола“ би уплатила сав новац одједном, а клуб из Бергама би плаћао у ратама. Осим тога, Алекса Терзић није неопходан Звезди, иако је млађи од 21 године, а према новим правилима у Суперлиги, сваки тим мора у првом полувремену да има бар двојицу играча рођених после 31. децембра 1998. Чињеница је, међутим, да Терзићу црвено-бели не би могли да дају плату већу од 5.000 евра месечно, а он би сигурно тражио више. Због свега тога на „Маракани“ се надају да ће браћа Коларов успети да направе бољи аранжман са Ромом.“

У Звезди се надају да би „Вучица“ могла да понуди више од 4 милиона и да ће сав новац уплатити одједном.

– „Јасно је да Гаврић тренутно није формиран играч и да не би био стандардан у Роми. Неко време би свакако провео на позајмици у неком слабијем италијанском клубу. Ипак, од играча Звезде тренутно једино он има озбиљне понуде. Клубу с „Маракане“ новац је преко потребан, тако да ће на крају морати да га продају“, коме год, закључио је извор „Информера“.

Повезане вести

Leave a Comment