Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКошаркаНајновијеПрипреме

Кошаркаши Црвене звезде учествују на „Глорија купу“ у Анталији

Кошаркаши Црвене звезде мтс учествоваће на једном од два изузетно јака турнира, која ће се играти у септембру у Анталији у оквиру „Глорија купа“.

Београдски црвено-бели ће наступати од 8. до 13. септембра, а први ривал ће им бити екипа Турк Телекома. На турниру учествује осам екипа, а поред Звезде ту су још и евролигаши Анадолу Ефес, Фенербахче и Химки, као и тимови из ФИБА Лиге шампиона Галатасарај, Тофаш, Каршијака и Турк Телеком.

У зависности од исхода утакмице против Турк Телекома, Црвена звезда ће 11. септембра играти или полуфинале или разигравање за 5-8. позицију против Фенербахчеа или Каршијаке, да би трећи дуел на турниру, у зависности од остварених резултата, одиграла 12. или 13. септембра.

Први турнир Глорија купа играће се у Анталији од 2. до 6. септембра, а учествоваће екипе АЕК-а, Анадолу Ефеса, Бахчешехира, ЦСКА, Галатасараја и Химкија.

Све утакмице Глорија купа моћи ћете да пратите у директним преносима на каналима „Спорт Клуба“.

Припреме за наступајућу сезону, кошаркаши Црвене звезде под командом новог тренера Саше Обрадовића започињу у понедељак, 10. августа, а први део планиран је да се обави на Копаонику.

(извор/фото: sportklub.rs)

Повезане вести

1 comment

MILOS RANKOVIC авг 6, 2020 at 22:19

MI SMO DOSTA LOSIJA EKIPA NEGO PROSLE SEZONE,SA OVAKVOM EKIPOM NECEMO NISTA UZETI,NA CETVORCI TANKI,NA PETICI TANKI,BEK SUTER LOJD NIJE LOS ALI CELU SEZONU DA IZDRZI SAM TESKO,NJEGOVA ZAMENA RADANOV TESKO,IMAMO TRENERA ALI NEMA DOVOLJNO KVALITETA,TREBA JOS BAREM TRI IGRACA,PLEJ,SUTER I IGRAC KOJI MOZE CETRI I PET DA IGRA,GROBLJE ZADRZASE SVE IGRACE SEM VOLDENA I BIRCEVICA,BICE TESKO

Reply

Leave a Comment