Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Стрпљења више нема. И Томане на трансфер листи

Црвена звезда ангажовањем Федерика Македе покушаће да реши “проблем” са нападачима, а како смо већ писали, преостаје да се договори са Панатинаикосом око обештећења. Поред бившег нападача Манчестер јунајтеда, како смо најавили, треба да буде ангажован и Андерсон Силва, члан Фалмикаа. То прави гужву у нападу црвено-белих.

Довођење Бразилца доста зависи од растанка са Миланом Павковом и Ричмондом Боаћијем, али како МаџБет спорт сазнаје, велике су шансе да буде продат Томане.

Од доласка из Тонделе, само на моменте је Португалац успевао да заблиста, а тренер Дејан Станковић је био стрпљив и дао му је другу шансу. Њу нападач није успео да искористи у претходна два меча. Уследила је замена на полувремену утакмице са Радничким, што је јасан показатељ да је Томане “прокоцкао” поверење тренера.

Растанак је реалан, а остаје да се види да ли ће уследити позајмица са правом откупа или дефинитивна продаја. Црвено-бели у недељу гостују Мачви и вероватно ће улогу централног нападача имати Ел Фарду Бен, а ту је и млади Никола Крстовић.

Такође, од повреде се опоравио Боаћи, па ћемо да видимо хоће ли и он имати одређену минутажу на терену у Шапцу.

(извор: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/zvezda-stavlja-jos-jednog-igraca-na-transfer-listu-226961/

Повезане вести

1 comment

krvavi zvezdas-DE авг 8, 2020 at 22:27

PA NARAVNO..DEČKO NIJE ZA BAVLJENJE SPORTOM..TIPIČAN SELJACKI IGRAC..VISE JE ZA DIZANJE TEGOVA..ON I FUDBAL SU DVA RAZLICITA POJMA..SAMO DA ODE DA GA NE GLEDAM VISE..PA IVANIĆ ZA NJIM.VUKANOVIC,SIMIC JOVANCA JOVICIC…ITD JOS NJIH 20..ZAMISLITE ZVEZDA IMA 35 IGRACA NA PLATNOM SPISKU..PA OVO NEMA NI U ZANZIBARU

Reply

Leave a Comment