Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеПрипреме

Сале Обрадовић подмазује Звездину машину

Кошаркаши Црвене звезде мтс вредно су започели припреме за наредну сезону у којој су циљеви поново јасни. Титуле на домаћим фронтовима, а овога пута се и отворено причало о нападу на Топ-8 у Евролиги. Да би се све то испунило потребно је времена избрусити форму, а чини се да су црвено-бели на правом путу.

Нова ера на Малом Калемегдану је почела доласком Саше Обрадовића на место тренера. Одрађен је прелазни рок по жељама новог стручњака, а сада је на екипи да се што боље припреми за све изазове.

Са тим циљем Звезда је пре неколико дана обавила сва потребна медицинска тестирања и сада се комплетан тим налази на Копаонику где ће вредно тренирати све до првих припремних мечева.

Судећи по фотографији, Сале је већ успоставио свој препознатљив систем који се огледа по жестоком раду. По томе је уостало био и познат у Немачкој када је водио Албу, али и у Француској када је предводио Монако.

На тренинзима пуном паром раде и нова појачања, Џордан Лојд, Кори Волден, Лендри Ноко, Ленгстон Хол, Алекса Ускоковић као и повратник Марко Симоновић.

У наредној фази припрема Црвена звезда ће учествовати на два изразито јака турнира. То ће бити изврсна прилику да се уиграју пред такмичарске утакмице са ривалима који наредне сезоне имају највише амбиције.

Црвено-бели су добили позив да учествују на престижном турниру „Глориа Куп“ у Анталији који ће се одржати од 08-16. септембра ове године.

На турниру ће учествовати екипе: Ефес-а, Фенербахчеа, Химкија, Турк Телекома, Галатасараја, Каршијаке и Црвене звезде.

Одмах након тога екипи коју ће од ове сезоне предводити нови тренер Саша Обрадовић путује у Москву где следе нове провере на чувеном купу „Гомељски“. Турнир који носи назив по легендарном руском тренеру ове сезоне одржаће се од 16.09. до 19.09.2020. године.

Ове сезоне на турниру ће учествовати екипе Панатинаикоса, Локомотиве, Црвене звезде и домаћина турнира московског ЦСКА.

(извор/фото: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/foto-raport-sa-kopaonika-sale-obradovic-podmazuje-zvezdinu-masinu-227960/

Повезане вести

Leave a Comment