Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Црвена звезда и „Bel Medic“ настављају успешну сарадњу

КК Црвена звезда мтс и већ доказани партнер нашег клуба „Bel Medic“ потписали су уговор о продужетку сарадње која ће трајати и током такмичарске сезоне 2020-2021.

Врло успешна сарадња нашег клуба и Опште болнице „Bel Medic“ траје још од 2018. године и обухвата медицинску негу и партнерство нашег клуба на свим нивоима: од играча првог тима, свих запослених у клубу, па до свих млађих селекција.

Ова сарадња добија посебно на значају у временима када смо сви, па и светски спорт и кошарка, погођени пандемијом вируса Ковид-19 и када је брига о здрављу добила још већи значај.

Продужењем уговора КК Црвена звезда мтс је обезбедио да црвено-бели имају најбољу могућу лекарску негу. Општа болница „Bel Medic“ има традицију дугу 25 година у пружању медицинских услуга. Требало би истаћи да ће између осталог, екипа Опште болнице „Bel Medic“ увек бити уз црвено-беле на свим утакмицама на домаћем терену, али и на утакмицама млађих селекција.

Продужетак сарадње са Општм болницом „Bel Medic“ која је свакако један од лидера у пружању медицинских услуга, и са таквом традицијом, најбоље говори и о нама као клубу који расте из године у годину. Увек нам је једна од најважнијих тачака у годишњем плану било и пружање најбоље могуће неге нашим играчима и људима који раде у клубу. Сада је потреба за тиме, у овим временима пандемије Ковид-19 још већа и важнија. Менаџмент Црвене звезде мтс тежи томе да око себе окупи тим партнера који ће олакшати функционисање клуба и играчима дозволити да све мисле усмере на паркет и наставе да представљају клуб на најбољи могући начин, што ове сезоне неће бити ни мало лако у новим околностима у којима живимо. Останак Опште болнице „Bel Medic“ у нашем тиму пријатеља и сарадника у овим временима је један од највећих корака у том правцу – истакао је Сунтурлић.

Испред „Bel Medic“-а др Ивана Петровић:

На наше изузетно задовољство објављујемо да се сарадња са Црвеном звездом наставља у духу истих вредности и дељења заједничких успеха. Поносни смо на чињеницу што смо у претходном периоду поново доказали да смо лидери у својим областима, упркос кризи која је погодила све сфере пословања.То је резултат великог уједињеног труда, залагања, посвећености и несебичног улагања у достизање највиших професионалних циљева. Са великом пажњом коју поклањамо садашњој епидемиолошкој ситуацији у Србији, а у вези са вирусом Ковид 19, „Bel Medic“ ће и даље пружати највиши могући квалитет здравствене заштите и на тај начин омогућити свим члановима клуба да се непрекидно баве постизањем најбољих резултата. Нова пословна сезона представља велики изазов на који ћемо одговарати само радом и успехом. Одржавање оваквих традиционалних односа сврстава се у једно од наших великих достигнућа. И сада смо ту за вас и вашу породицу – истакла је докторка Ивана Петровић.

Продужење уговора између КК Црвена звезда мтс и „Bel Medic“-а је још један велики и врло значајан корак за наш клуб да обезбедимо најбоље могуће здравствене услове за наше играче и клуб пред сезону која ће бити изузетно захтевна и тешка за све.

КК Црвена звезда мтс

The post Црвена звезда и „Bel Medic“ настављају успешну сарадњу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment