Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Иза југа Маракане – Млађи кадети спремни за сезону

Дечаци рођени 2005. године које са клупе предводи Срђан Бугарски феноменално су радили у предсезонском периоду и у потпуности спремно дочекују све такмичарске изазове који им следе.

На припремама су били и више него убедљиви, па су редом побеђивали: Јединство СП (8:1), Кикер (3:0), Аполон (2:0), Кабел (2:0), ФК 011 (4:0), Аду (2:0) и Мачву (2:1).

Добро смо радили у претходном периоду, с обзиром да смо и током ванредног стања били у контакту са децом и пратили шта су и на који начин радили. На тестовима су се појавили одлично припремљени, а у претходна три месеца до данас одиграли смо велики број утакмица и то углавном против годину до две старијих. Напредовали смо у фазама напада и одбране, подигли смо ниво тактичке дисциплине и унапредили покретљивост и учинковитост у све три зоне терена. Појачања су се на прави начин уклопила и то је оно што ме такође радује – почео је Бугарски.

Шеф стручног штаба наших млађих кадета наших кадета поставио је високе амбиције и циљеве пред дечаке, а они су углавном развојног карактера.

Очекивања су увек велика, посебно због потенцијала који поседујемо, али не водимо се идејом да сваки меч победимо да бисмо уписали три бода, већ желимо да надигравамо ривала искључиво кроз принципе и постављене захтеве које од дечака тражим и желим да те ствари кроз такмичење примењујемо, независно од противника и ситуације на табели. Циљ нам је да дечаке кроз мечеве, захтеве, принципе и филозофију клуба припремимо што боље за наредне године и веће изазове који их чекају – подвлачи Бугарски.

Играчки кадар: Иван Лаиновић, Виктор Петровић, Коста Недељковић, Андрија Димески, Дарис Каришик, Андрија Мандић, Давид Ђурић, Петар Радовић, Огњен Ергарац, Јован Светозаревић, Новак Гојков, Немања Гуша, Матеја Суботић, Петар Сукачев, Вељко Димитријевић, Никола Јовановски, Недељко Чоаџија, Урош Петровић, Андреј Шкобаљ, Стефан Видаковић, Стефан Радујко.

Стручни штаб: Срђан Бугарски (главни тренер), Дејан Шиљковић (помоћни тренер), Бранко Катић (тренер голмана), Владимир Павловић (кондициони тренер).

The post Иза југа Маракане – Млађи кадети спремни за сезону appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment