Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВатерполоЖенски ватерполоМлађе категоријеНајновије

Куп Србије у новембру и децембру, Првенство почиње у фебруару

Ватерполо савез Србије објавио је да ће у наредној сезони бити организован Куп и Првенство Србије за сениорке и све млађе такмичарске категорије.

Тачан распоред још увек није направљен, јер клубови тек треба да се пријаве за учешће, али је за сада познато да ће се, као и прошле сезоне, најпре одржати Куп. После два турнира, која ће се играти од 13. до 15, односно од 27. до 29. новембра, уследиће финале 29. децембра ове године.

Првенство у прошлој сезони није завршено, а следеће године ће почети такође у фебруару, а план је да се заврши до краја маја 2021. године.

Такође, у новој сезони биће организовано Првенство и Куп Србије за играчице до 14, 15, 17 и 18 година. Уколико се у једној такмичарској категорији пријави мање од три клуба, такмичење за ту категорију неће бити организовано.

Куп за играчице до 17 и 18 година биће одржан у октобру, док ће се играчице рођене 2006. и 2007. године за трофеј борити у децембру.

Првенство Србије за играчице до 14, 17 и 18 године биће одржано у јуну наредне године, док ће се 15-годишњаке за титулу првака Србије борити у априлу.

Систем такмичења је турнирски где сви клубови морају одиграти међусобне утакмице. Коначни пласман се утврђује након одиграног турнира у складу са постигнутим резултатима.

The post Куп Србије у новембру и децембру, Првенство почиње у фебруару appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment