Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Панков: „Долазимо до свежине“

Нерешива енигма био је Радован Панков за нападаче Пролетера. Момак са бројем 6 на леђима истиче да је ово важна победа за његов тим, честитао је Бену на још једном поготку, а изнео је очекивања и пред дуел у другом колу квалификација за Лигу шампиона.

Могло је више и од боље, али смо заслужено победили. Заређали смо неколико утакмица у ритму среда-субота, а овај меч је дошао пред дуел у Европи. Поправићемо неке ствари, јер нас у уторак очекује тешко гостовање. Имао сам и пар прилика, неће ме гол, али најважније да смо победили – истакао је Панков.

Звездин дефанзивац честитао је Бену на још једном поготку, а не крије да је у првом делу тиму Дејана Стнаковића било тешко да пробију блок Пролетера, који се данас определио на одбрану свог гола.

– Бен је постигао еврогол, драго ми је да је ушао у серију погодака. Он је наш први нападач и много је важно да постиже што више голова. Сигурно је да му ово много значи, као и нама. Екипа Пролетера је изабрала да брани свој гол, што на крају нису успели. Било нам је тешко у првом делу да пробијемо њихов блок, али је то у другом полувремену било много боље.

Већ у уторак Црвена звезда игра против Тиране у гостима, а наш штопер изнео је очекивања.

Полако долазимо до преко потребне свежине. Екипа је одрадила јаке припреме, првенство је убрзо почело тако да нисмо имали много времена за одмор. И поред густог распореда, бар у мом случају, већ се осећамо лакшим. У Тирани наравно идемо на победу, да поновимо утакмицу из првог кола и да онда мирни чекамо жреб за треће коло – подвукао је Панков.

The post Панков: Долазимо до свежине appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment