Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Борјан: „Хладне главе у Тирану“

Капитен Црвене звезде Милан Борјан изнео је очекивања уочи важног гостовања нашег клуба у Тирани, где ће црвено-бели одиграти меч другог кола квалификација против истоименог клуба. Звездина хоботница не крије да је важно да се његова мреже не тресе, као и да га радује ефикасност тима.

Чека нас веома тешка утакмица. Ми ћемо се спремити најбоље што можемо. Знамо да је све на нама. Тим је добио и на свежини, имали смо веома добре припреме, а сјајно смо ушли у сезону. До сада смо показали да можемо много, верујем да ће тако бити и ове сезоне – истакао је Борјан.

Као и за сваког голмана, тако је и за напег капитена веома важно да се мрежа не тресе.

– Учинићемо све да одбранимо наш гол, наравно то је мој посао, као и да победимо у уторак, прођемо у следећи круг и да поново нападнемо групну фазу Лиге шампиона. Радује ме и што су наши играчи веома ефикасни што је такође још један од кључних фактора наших успеха. Веома је важно да тако и наставимо, а верујем да хоћемо јер смо, пре свега, сјајан тим.

Утакмица у Тирани изазива и много тензија, али оне су непотребне јер је квалитет на страни црвено-белих.

Нема потребе за тензијама. Ми играмо фудбал и зато идемо у Тирану. Даћемо све од себе да победимо. Од првог минута морамо да изађемо јако, како би направили резултат који ће нас одвести у треће коло, које је још један корак ка нашем главном циљу и зато не желимо никакве тензије ван терена – подвукао је капитен Црвене звезде Милан Борјан.

The post Борјан: Хладне главе у Тирану appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment