Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Да ли ће Бен бити спреман за гостовање у Тирани?

Голом тренутно најбољег стрелца екипе Ел Фарду Бена фудбалери Црвене звезде савладали су у Новом Саду екипу Пролетера у 5. колу Супер лиге Србије и тиме су наставили победоносни низ на старту сезоне па ће пуни оптимизма у понедељак отпутовати у главни град Албаније где ће дан касније одиграти меч 2. кола квалификација за Лигу шампиона против домаће Тиране. Међутим, да све не буде тако идеално потрудио се поново Бен који је након постигнутог поготка на „Карађорђу“ одмах затражио измену.

Није реч о проблему који би га избацио из конкуренције за гостовање у Албанији, али није ни занемарљива психолошка баријера, ровитост и страх да до погоршања стања задње ложе може да дође у сваком тренутку. Медицински тим Црвене звезде је још прексиноћ, одмах после утакмице у Новом Саду, кренуо у мисију оспособљавања Бена за утакмицу у Тирани и прве информације су да ће после терапија бити спреман за утакмицу.

Ипак, све ће бити јасније после данашњег вечерњег тренинга, кад ће се тестирати стање најбољег стрелца наше екипе.

Повезане вести

2 comments

Otpisani101 авг 23, 2020 at 16:05

Ovo vise nije normalno…igramo sa ekipom koja nije na mapi evrope a kao da gostujemo u madridu…da li igra ben ili ne?…pa ove sabane nasa druga ekipa treba da pobedi…ono sto mene brine su uzdrzani optimizam nasih…ovi se sabani napalili i prete a nasi oprez, pametno i druge gluposti…apsolutni smo favoriti i ako ne daj boze se desi senzacija,svi napolje iz zvezde na celu sa stankovicem koji nema onu stvar da kaze da smo bolji i da samo pobeda dolazi u obzir…plase me kilave izjave trenera i igraca…igraj i pobedi za zvezdu i srbiju…

Reply
Dragan авг 25, 2020 at 13:11

Deku priča neviđene budalaštine…“Nije kraj sveta ako izgubimo“!!!?? Šta je sa Misterom?

Reply

Leave a Comment