Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаМлађе категоријеНајновијеТрансфери

Марко Гушић потписао први професионални уговор са Звездом

Талентовани јуниор Црвене звезде Марко Гушић, потписао је у среду први порфесионални уговор са црвено-белима у трајању од 4 године!

Момак који је висок 202 центиметара, може да покрива више позиција у тиму. Рођен је 6.августа 2002.године у Београду.

Марко је у мају 2019.године потписао прво стипендијски уговор након доласка из екипе Визуре, а током претходне сезоне наставио је да се развија и напредује у јуниорском тиму нашег клуба, чиме је заслужио и први професионални уговор на 4 сезоне са Црвеном звездом у коју је стигао након наступа у екипама Младости, Меге и Визуре где је био најбољи играч:

Потписивање уговора за Црвену звезду је велика част и обавеза. Ово је признање за мене и потврда да се рад исплати. Уз то, ово је заиста у мом случају остварење дечачког сна. Сада морам још јаче и више да тренирам, и покушамо да се изборим за шансу и позицију у тиму у годинама које долазе – рекао је по потписивању уговора Марко Гушић.

Црвена звезда је и овим потписом наставила да ојачава све селекције клуба кроз развој младих врло талентованих играча од којих су многи поникли и прве кораке правили управо у Црвеној звезди.

The post Марко Гушић потписао први професионални уговор са Звездом appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment