Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Најава преноса и распоред утакмица млађих селекција

Бисери који стасавају на теренима иза југа Маракане ће током среде и четвртка имати нове такмичарске изазове, а преносе наших омладинаца и кадета гледајте на јутјуб каналу Звезда Кидс и на Звезда ТВ.

Омладинци ће у среду од 19 часова дочекати екипу Радничког 1923 и покушати да и у шестом колу остваре исто толико победа. С обзиром на позицију Неђићевих пулена који су лидери на табели у односу на екипу из Крагујевца која има свега три освојена бода, јасно је да су наши бисери фаворити, а пренос тог меча ћете бити у прилици да гледате на Звезда Кидс јутјуб каналу, као и на Звезда ТВ. Два сата раније ће и на теренима наше Омладинске школе, јуниори Графичара дочекати екипу Војводине која има максималан учинак после првих пет кола, а пулени Дејана Симића ће покушати да зауставе ту серију.

Распуцани су били наши кадети у Нишу, а већ у среду од 10 часова ће бити домаћини екипи Земуна. Пренос тог меча ће такође бити на јутјуб каналу Звезда Кидс, као и на Звезда ТВ, а изабраници Срђана Стојчевског рецепт за победу против Земунаца могу да препишу од кадета Графичара који су их прошлог викенда савладали. Ученике Николе Ђуровића у среду од 15 часова очекује дуел против Војводине.

Млађи кадети Црвене звезде су силовито ушли у сезону, а већ у четвртак од 16 часова их очекује дуел са Бродарцем, док ће два сата касније на терене иза југа Маракане истрчати млађи омладинци Гафичара и одмерити снаге са новобеоградским Радничким.

Млађи пионири такође настављају такмичења. У четвртак од девет часова ће пулени Милоша Ђорђевића дочекати Земун, док ће два сата касније Црвена звезда и Телеоптик одмерити снаге.

РАСПОРЕД УТАКМИЦА:

Среда, 10 часова, кадети – Црвена звезда – Земун, ЗВЕЗДА КИДС И ЗВЕДА ТВ

Среда, 15 часова, кадети – Графичар – Војводина

Среда, 17 часова, омладинци – Графичар – Војводина

Среда, 19 часова, омладинци – Црвена звезда – Раднички 1923, ЗВЕЗДА КИДС И ЗВЕЗДА ТВ

Четвртак, 9 часова, мл. пионири – Графичар – Земун

Четвртак, 11 часова, мл. пионири – Црвена звезда – Телеоптик

Четвртак, 16 часова, мл. кадети – Црвена звезда – Бродарац

Четвртак, 18 часова, мл. омладинци – Графичар – Раднички НБГ

The post Најава преноса и распоред утакмица млађих селекција appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment