Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВатерполоКлупска дешавањаНајновије

Вељко Танкосић остаје у Црвеној звезди

Прошле године је Вељко Танкосић био на мети Бреше. Нешто се изјаловило у последњем тренутку и од одласка из Црвене звезде није било ништа.

Чинило се да ће пред нову сезону променити клуб. Шест година у Звездиним ни мало лаким годинама су били довољни да се размишља о промени средине. На крају – исти епилог, Танкосић је остао у Звезди.

– „Биле су неке понуде из Италије и Грчке али је све било недовршено. Затим сам сео са људима из Звезде и договорили још једну сезону. Мислим да нисам погрешио и да је то заиста најбоље решење“ – каже Танкосић.

Тако ће по седми пут почети сезону као црвено-бели.

– „Нови је тим, промењен у односу на прошлу сезону. Добро тренирамо, атмосфера је одлична. Ове недеље радимо два дана по два тренинга, остале дане по један. Задовољан сам како се све одвија.“

Многи сматрају да у конкуренцији Радничког, Новог Београда 11.априла и Шапца београдски црвено-бели тешко могу да ураде нешто више.

– „Видећемо, видим да нас многи отписују. Сигуран сам да са сваким можемо да играмо и да победимо. Њихово потцењивање је мотив више за нас.“

Прошле године је Танкосић био на припремама за Светско првенство у Гванџуу. Отпао је са списка путника у последњем тренутку.

– „Моје је да тренирам, да играм најбоље што могу и дам допринос клупским резултатима“ – закључио је Танкосић.

(извор/фото: zurnal.rs)

Повезане вести

Leave a Comment