Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Деца са Косова тренирала у Звезди

Црвена звезда је угостила талентовану децу са Косова и Метохије која су одрадила тренинг на теренима наше Омладинске школе, под командом тренера Милана Миленковића.

Дечаци са Косова су имали веома занимљив дочек, јер су пристигли баш када су наши омладинци и кадети завршавали тренинг, а они су им пожелели добродошлицу кроз песму – Ој Косово, Косово.

Пре тренинга им је главни тренер наше Омладинске школе – Никола Јелић уручио поклоне, а онда их је препустио у руке Милана Миленковића, младог стручњака који предводи генерацију Звездиних дечака рођених 2012. године. Ипак, данас су дечаци били узраста од седам до шеснаест година. Миленковић је веома задовољан како су се, можда и будући фудбалери Црвене звезде, показали.

Дечаци су били одлични. Брзо су упијали све вежбе које смо ставили пред њих и показали да поседују таленат, те да одлично и предано раде у својим клубовима. Чека их још много мукотрпног рада да би једног дана били у Црвеној звезди, али оптимистичан сам по питању дечака са којима сам данас одрадио тренинг. Наравно, премало је ово времена за озбиљније процене, али могу да кажем да сам задовољан – истакао је Миленковић.

Дечаци су у Београду тренирали и под командом Бранка Загорца, а данас су у оквиру деведесетоминутног тренинга са Миленковићем увежбавали концепте брзог нападања, пас, дупли пас, завршницу и различите варијације који ће им бити круцијалне у даљем развоју каријере.

The post Деца са Косова тренирала у Звезди appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment