Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКошаркаНајновијеПрипреме

Ноко се ускоро прикључује припремама

Кошаркаши Црвене звезде завршили су први део припрема за наредну сезону. Кодициони део је одрађен на Копаонику, а црвено-бели су били у ослабљеном саставу пошто на Копаонику није било Лендрија Нока. Ново појачање Црвене звезде је имало проблем са повредом због чега тек треба да уђе у тренажни процес.

Тренер клуба са Малог Калемегдана Саша Обрадовић уверава да ситуација није отежавајућа и да ће доскорашњи играч Албе лако надохнадити изгубљено.

– „Сем Нока који има минорну повреду и за кога очекујемо да ускоро укључи у процес рада, Добрић је имао малих проблема са леђима, али ништа страшно. Било је ту још неких ситних проблема и само нека остане тако“ – рекао је Обрадовић за “Спортски журнал”.

Током претходних дана је са црвено-белима тренирао и њихов бивши кошаркаш Сава Лешић. Претпоставља се да је бвши кошаркаш Партизана, Црвене звезде, Меге и бројних других клубова радио са екипом само како би ”попунио” место на тренингу и био у форми до ангажмана.

Наредна сезона у Евролиги за Црвену звезду почиње другог октобра гостовање Фенербахчеу, док је почетак АБА лиге још под знаком питања. Једна од опција је да регионално такмичење почне турниром за чију се организацију већ пријавила Бањалука.

Повезане вести

1 comment

Марко авг 29, 2020 at 10:22

Само напред и срећно теби и тиму у новој сезони!

Reply

Leave a Comment